Adrian Mihaila C.

Buna ziua,

Va multumesc inca o data pentru promptitudine si seriozitate.

Va doresc mult succes in activitatea desfasurata

Cele bune,

Adrian Mihaila C.

Adriana D.

Va multumesc din toata inima ,pentru ajutor!
Sunteti deosebiti...

July C.

Va multumesc pentru promtitudine si seriozitate!Mult succes in continuare!

Cum comanzi

info, cum comand, informatii

Pentru a comanda o lucrare de licenta/dizertatie va invitam sa completati formularul de comanda de mai jos cu toate detaliile/indicatiile /cerintele referitoare la lucrarea solicitata.De asemenea, va rugam sa specificati in cadrul rubricii "BIBLIOGRAFIE"daca se doreste consultarea anumitor lucrari specifice temei lucrarii, intrucat, transmiterea acestor informatii ulterior stabilirii ofertei de pret,conduce la modificari asupra pretului de redactare stabilit initial.
Va rugam sa introduceti o adresa de email valida si un numar de telefon de contact, pentru a putea oferi un raspuns prompt cererii dumneavoastra.
Termenul de finalizare pe care il doriti pentru lucrarea dumneavoastra este foarte important pentru redactorii nostri,in functie de acesta o comanda putand fi preluata sau nu.

NU REDACTAM LUCRARI DE LICENTA/DISERTATIE IN URMATOARELE DOMENII: FIZICA, CHIMIE, MATEMATICA, INFORMATICA,MECANICA, INGINERIE ELECTRICA, MECANICA.

  • Veti primi un raspuns la solicitarea dumneavoastra si o oferta de pret in maxim 48 de ore.

  • Se poate intampla ca email-ul transmis de catre noi,continand oferta de pret pentru comanda dvs. sa ajunga in directorul SPAM, BULK sau JUNK ,de aceea va rugam sa le verificati periodic.

    *** Daca sunteti in pana de idei si nu reusiti sa gasiti informatii pentru realizarea lucrarii de absolvire, puteti accesa site-ul www.Licentiat.ro unde gasiti o colectie de lucrari din diverse domenii, studii de caz, cercetari, proiecte, referate .Pentru comanda este suficient sa adaugati lucrarea care va intereseaza in cosul de cumparaturi, faceti plata corespunzatoare in contul bancar ale carui date vi se comunica si, ulterior confirmarii platii, vi se va transmite linkul de descarcare al lucrarii solicitate.***

    Daca doriti o estimare de pret pentru serviciile de tehnoredactare sau corectie text, va rugam sa ne contactati pe adresa de email:licentelacerere@yahoo.com,unde puteti atasa documentul respectiv.Veti primi o oferta de pret in termen de 48 de ore de la solicitarea dumneavoastra!