Adrian Mihaila C.

Buna ziua,

Va multumesc inca o data pentru promptitudine si seriozitate.

Va doresc mult succes in activitatea desfasurata

Cele bune,

Adrian Mihaila C.

Adriana D.

Va multumesc din toata inima ,pentru ajutor!
Sunteti deosebiti...

July C.

Va multumesc pentru promtitudine si seriozitate!Mult succes in continuare!

Despre noi

Despre noi

NOTA INFORMATIVA!

Site-ul pe care il accesati in acest moment se numeste: Licentelacerere.RO si nu are absolut nicio legatura cu site-ul care apare pe internet cu aceeasi denumire,doar ca domeniul este .COM, adica site-ul Licentelacerere.COM.
Sugerez persoanelor care au colaborat cu Licentelacerere.COM sa trimita email-uri/notificari ce au legatura cu serviciile prestate, pe site-ul cu aceasta denumire sau pe pagina de facebook a acestuia si nu pe acest site care se numeste : Licentelacerere.RO.

Sunteti student in ultimul an, examenul de licenta/dizertatie se apropie si nu dispuneti de timpul necesar pentru elaborarea lucrarii de absolvire?

Noi dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra prin serviciile de consultanta in redactarea lucrarilor de licenta/dizertatie,lucrarilor de grad, tezelor de doctorat,proiectelor de an, studiilor de cercetare,referatelor,etc., servicii pe care le prestam cu un inalt profesionalism.
In activitatea pe care o desfasuram acordam o importanta deosebita respectului fata de clientii nostri,incercam sa oferim servicii de calitate inalta si sa raspundem prompt tuturor solicitarilor primite.Garantam seriozitate,confidentialitatea informatiilor si originalitatea lucrarilor elaborate de personalul nostru specializat,unica sursa de documentare fiind cea bibliografica.
Elaboram lucrari de licenta/dizertatie,lucrari de grad, teze de doctorat,proiecte de an,referate,studii de cercetare, pe baza de comanda, cu respectarea intocmai a indicatiilor inscrise de client in formularul de comanda.Clientul are obligatia de a completa corect si cu precizie toate rubricile din cadrul formularului de comanda.Orice informatii si solicitari transmise dupa completarea formularului de comanda si stabilirea pretului de redactare,pot implica modificari asupra pretului stabilit initial.
Orice comanda devine ferma prin efectuarea platii a 1/3 din pretul stabilit, in termen de 5 zile lucratoare de la lansarea acesteia.Dupa expirarea acestui termen,redactorul ce a preluat comanda respectiva are dreptul de a o anula.
Pentru comenzile de lucrari a caror redactare se realizeaza in regim de urgenta (lucrari a caror termen de finalizare este mai mic de 14 zile), se poate solicita ca efectuarea platii avansului de catre client sa fie realizata intr-un interval de maxim 3 zile lucratoare,astfel incat sa se poata incepe cat mai repede elaborarea lucrarii,iar termenul de finalizare specificat de client sa poata fi respectat de catre redactori.

Domeniile in care redactam lucrari de licenta/dizertatie sunt : Management, marketing, contabilitate, drept,administratie publica, turism, comunicare, medicina, psihologie, jurnalism, teologie, istorie, asistenta sociala, limba romana, stiinte politice, geografie, pedagogie, sociologie, relatii internationale, SNSPA.

NU REDACTAM LUCRARI IN DOMENIUL TEHNIC, INFORMATICA, INGINERIE,MATEMATICA,FIZICA,CHIMIE, BIOLOGIE, LITERE, LIMBI STRAINE.

Originalitatea lucrarilor este garantata prin verificarea acestora inaintea livrarii catre client, cu softul de detectare a plagiatului pe care il detinem cu licenta: PLAGIARISM DETECTOR.

Redactorii au in vedere data de finalizare precizata de client in formularul de comanda, iar in functie de aceasta, sunt stabilite termenele intermediare (termenele de finalizare pentru fiecare parte din lucrare).
Redactarea lucrarilor care au minim 50 de pagini se realizeaza in trei etape, iar redactarea lucrarilor care contin 30- 40 de pagini se deruleaza in doua etape.Elaborarea proiectelor,referatelor si a altor tipuri de lucrari de maxim 20 de pagini se executa intr-o singura etapa, plata de catre client fiind efectuata integral.
Pretul lucrarii se stabileste in functie de mai multe variabile cum ar fi:complexitatea acesteia, numarul de pagini, termenul de finalizare, domeniul din care face parte,bibliografia impusa, etc.In momentul completarii formularului de comanda,va rugam sa introduceti o adresa de email valida si un numar de telefon la care va putem contacta (au existat situatii in care adresa de email nu a fost valabila,nu a existat nici un numar de telefon de contact,fiind astfel pusi in imposibilitatea de a raspunde solicitarii clientului).
Intrucat procesul de elaborare a lucrarilor de diploma este destul de amplu,bazat pe documentare aprofundata,ne rezervam dreptul de refuza comenzile de lucrari a caror elaborare nu poate avea loc in intervalul de timp mentionat de client.

Realizarea lucrarilor,precum si efectuarea eventualelor modificari asupra acestora, are loc de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00, sâmbăta și duminica, precum și in zilele declarate libere de catre Guvern, redactorii nostri fiind indisponibili.

Pentru mai multe informatii si detalii privind procedura de redactare, va rugam sa vizitati sectiunea Termeni si conditii.

Va asteptam sa apelati la serviciile noastre daca doriti o lucrare de diploma de calitate,originala si la un pret corect!

DATE DE IDENTIFICARE FISCALA:

MIRCIA ELENA ROXANA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA
SEDIU SOCIAL: LOC.ROMAN,JUD.NEAMT
COD UNIC DE INREGISTRARE: 33799681
NR.DE ORDINE IN REGISTRUL COMERTULUI: F27/864/2014