Adrian Mihaila C.

Buna ziua,

Va multumesc inca o data pentru promptitudine si seriozitate.

Va doresc mult succes in activitatea desfasurata

Cele bune,

Adrian Mihaila C.

Adriana D.

Va multumesc din toata inima ,pentru ajutor!
Sunteti deosebiti...

July C.

Va multumesc pentru promtitudine si seriozitate!Mult succes in continuare!

Termeni si conditii

Termeni și condiții

Site-ul www.Licentelacerere.ro, este administrat de Mircia Elena-Roxana PFA, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 33799681, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. F27/840/2014, cu sediul în Strada Smirodava, Bl.23A, ap.54, Roman,Neamț,România. E-mail: office@licentelacerere.ro sau licentelacerere@yahoo.com.
Utilizatorul este acea persoană fizică sau persoană juridică care vizitează, accesează site-ul www.Licentelacerere.ro sau care utilizează Serviciile oferite de site-ul www.Licentelacerere.ro.
Cumpărătorul este acel Utilizator care a efectuat minim o comandă pe site-ul www.Licentelacerere.ro.
Administratorul reprezintă persoana care supraveghează funcţionarea în bune condiții a site-ului şi gestionează relaţiile cu Utilizatorii.
Formularul de Contact este formularul disponibil pe site-ul www.Licentelacerere.ro prin intermediul căruia orice Utilizator al site-ului poate intra în contact cu Administratorul site-ului www.Licentelacerere.ro.
Produsele/Serviciile oferite de Mircia Elena-Roxana PFA , prin intermediul site-ului www.Licentelacerere.ro reprezintă furnizarea către Client de documente in format electronic,redactate in acord cu cerintele specificate in formularul de comandă prezentat pe site și cu respectarea Termenilor și Condițiilor prezenți.
Zilele lucrătoare, ca interval de timp, precizate în prezentele condiţii, se calculează începând cu următoarea zi lucrătoare după ziua în care a fost trimisă comunicarea/emailul.
Termenii și Condițiile prezentați reprezintă un contract la distanță încheiat între Mircia Elena-Roxana PFA și Dvs.,în calitate de Utilizator/cumpărător, contract ce își produce efectele de la data acceptării electronice de către client.
Acceptarea electronică a Termenilor și Condițiilor înseamnă că Utilizatorul/cumpărătorul a luat cunoștință de prezenții Termeni și Condiții, a citit, a înțeles și este de acord cu respectarea Termenilor și Condițiilor expuși în prezentul contract.
Accesarea și utilizarea site-ului www.Licentelacerere.ro presupune acceptarea Termenilor și Conditiilor de Utilizare precum și a condițiilor descrise în această denegare de responsabilitate. Vă rugăm să părăsiți acest site dacă nu sunteți de acord cu vreun aspect al Termenilor și condițiilor prezentați.
Site-ul www.Licentelacerere.ro este un proiect online care are ca scop oferirea de materiale,informații ce pot fi utilizate de către client ca sursă de documentare în realizarea propriei lucrări de licență/disertație,grad didactic,etc.pe un subiect similar.
Lucrările comandate pe site pot fi utilizate doar ca sursă bibliografică în crearea unei lucrări proprii, autentice.Documentele transmise către client sunt in format document Word.
1.Comunicarea între administratorul site-ului www.Licentelacerere.ro și Utilizator/client.
Prin efectuarea unei comenzi pe site, Clientul/Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Mircia Elena-Roxana PFA iși desfășoară operațiunile pe site-ul www.Licentelacerere.ro.

Utilizatorul/Clientul înţelege şi acceptă că:
este obligaţia lui să se asigure că va furniza către Mircia Elena-Roxana PFA o adresă de e-mail validă pentru a primi nerestricţionat/nefiltrat notificări din partea www.Licentelacerere.ro.

- în cazul în care, adresa de e-mail nu este validă sau din motive independente de Mircia Elena-Roxana PFA , email-urile transmise de către Mircia Elena-Roxana PFA nu ajung deloc sau în timp util la Client/Utilizator, Mircia Elena-Roxana PFA nu va fi trasă la răspundere şi sub nicio formă nu se va considera că serviciile oferite de Mircia Elena-Roxana PFA nu au fost livrate cu succes.
2.Disponibilitatea produselor
Prețurile de achiziție ale produselor prezentate pe site sunt considerate fără TVA.
O comandă neconfirmată nu este considerată în niciun moment de către Mircia Elena-Roxana PFA ca având valoarea unui contract.
3.Accesul în vederea lansării unei comenzi
Accesul în vederea efectuarii unei comenzi îi este permis oricărui Cumpărător/Utilizator.
Pentru motive întemeiate, Mircia Elena-Roxana PFA
are dreptul de a restricționa accesul Clientului/Utilizatorului la efectuarea de comenzi și/sau la modalitățile de plată acceptate, în condițiile in care consideră că acțiunile clientului pe site,conduita acestuia aduc prejudicii site-ului www.Licentelacerere.ro.
În cazul apariției unei astfel de situații, clientul poate contacta Administratorul pe adresa de email specificată,pentru a i se aduce la cunoștință motivele care au condus la luarea acestei decizii.

4. Procedura de colaborare cu site-ul www.Licentelacerere.ro

Site-ul www.Lcentelacerere.ro isi propune sa ajute studentii in atingerea succesului la examenul de absolvire prin studiu si documentare si nu incurajeaza sub nici o forma plagiatul, oferind utilizatorilor interesati doar bibliografie, consultanta si suport logistic.

Lucrarile de licenta/disertatie sunt realizate in format Word si contin:bibliografie,note de subsol,grafice,anexe si sunt transmise clientului in format electronic.

Solicitarea realizarii unei prezentari power-point pentru lucrarea redactata, presupune plata unei sume suplimentare,stabilita in functie de numarul de slid-uri pe care trebuie sa-l contina prezentarea respectiva. Intrucat existenta in cadrul unei lucrari de licenta/disertatie a anexelor nu este obligatorie, clientul trebuie sa specifice in formularul de comanda daca in structura lucrarii doreste includerea sau nu a acestora, solicitarea introducerii acestora ulterior inceperii redactarii lucrarii presupunand costuri suplimentare.

Clientul va preciza in formularul de comanda toate detaliile pe care le deține cu privire la redactarea lucrarii (structura,bibliografie,ghid de elaborare,norme de tehnoredactare),si va transmite ghidul de redactare ce va trebui respectat in procesul de elaborare al lucrarii.Transmiterea ulterioara a ghidului de elaborare din necesitatea de a efectua modificari asupra lucrarii comandate conform acestuia, atrage costuri suplimentare din partea clientului.
De asemenea, clientul va specifica numarul de capitole pe care trebuie sa-l contina documentul solicitat, ponderea partii practice in cadrul acestuia si orice indicatii care trebuie avute in vedere in realizarea lucrarii.Incercam astfel sa ne ridicam la standardele clientului si sa evitam totodata refacerea partiala sau totala a unor capitole din lucrare, lucru ce ar influenta negativ respectarea termenelor de finalizare.

Lucrarile se realizeaza in trei etape,în cazul lucrarilor cu un numar de minim 50 de pagini, iar plata se efectueaza, de asemenea, in trei transe egale.Elaborarea fiecarei parti din lucrare se face doar dupa confirmarea platii de catre client a sumei corespunzatoare acesteia.Pentru inceperea redactarii lucrarii comandate,clientul trebuie sa achite 1/3 din pretul comunicat,doar in aceste conditii comanda respectiva fiind considerata ferma.

*In cazul lucrarilor de maxim 40 de pagini, redactarea se deruleaza in doua etape, plata fiind realizata, deasemenea, in doua transe egale.

*Lucrarile care von contine maxim 20 de pagini se vor redacta intr-o singura etapa, integral, iar plata serviciului de redactare se va efectua integral, in avans.

Dupa inregistrarea platii, clientului ii este comunicata data la care va primi o parte din lucrare.Fiecare parte din lucrare se transmite integral, la data comunicata clientului.Nu vom da curs niciunei solicitari inaintate de client de a transmite draft-uri din lucrare, intrucat acest aspect nu face parte din procedura noastra de lucru.
Modificarile asupra continutului lucrarii (cu conditia sa nu depaseasca 10% din continut) sunt realizate de redactorii nostri in mod gratuit , iar modificarile de structura se realizeaza contra cost.
www.Licentelacerere.ro accepta maxim trei solicitari consecutive de revizuire a continutului unei lucrari, orice solicitare in plus fiind considerata exces fara circumstante atenuante.

Dupa intrarea in posesie a lucrarii comandate sau a unei parti din lucrare,clientul are obligatia de a verifica continutul si a ne comunica, in termen de 5 zile lucratoare de la finalizare,daca acesta este conform cu cerintele sale , in caz contrar rezervandu-ne dreptul de a considera ca lucrarea livrata indeplineste toate conditiile de fond si forma.Nu vom da curs niciunei solicitari primite din partea clientului de a efectua modificari asupra lucrarii transmise, dupa expirarea termenului mai sus mentionat. Termenul de operare a modificarilor solicitate, in conditiile respectarii conditiilor de mai sus, este de 5 zile lucratoare.

Dupa primirea si verificarea primei parti din lucrarea comandata,clientul are obligatia de a achita suma aferenta redactarii partii a doua a acesteia in termen de 5 zile lucratoare.Neplata sumei respective in termenul specificat, ii confera redactorului dreptul de a anula comanda respectiva si de a prelua noi comenzi.
In cazul comenzilor de redactare cu termen de executie scurt, plata pentru redactarea celei de-a doua, respectiv celei de-a treia parti din lucrare trebuie efectuata de catre client in termen de maxim 3 zile de la primirea partii intai/partii a doua a lucrarii, orice intarziere in initierea platii conducand la prelungirea termenului de finalizare.

4.1. Garantii

www.Licentelacerere.ro garanteaza serviciile prestate catre client in urma incheierii cu acesta a prezentului contract de colaborare la distanta si acceptarea termenilor si conditiilor prevazute in cadrul acestuia.

www.Licentelacerere.ro garanteaza serviciile prestate, prin remedierea acestora (efectuarea de modificari asupra continutului lucrarilor executate), in conditiile in care clientul semnaleaza neconformitatea acestora in termenul de 5 zile lucratoare de la livrare. In cadrul acestui termen, beneficiarul poate solicita remedierea serviciilor executate, cu conditia ca ele sa nu se datoreze culpei sale.

In conditiile in care clientul renunta la serviciile oferite de site-ul nostru din motive independente de noi , suma platita nu se returneaza.In conditiile in care www.Licentelacerere.ro nu a livrat la data agreata cu clientul o lucrare sau continutul unei parti din lucrare, are obligatia de a restui clientului suma achitata in avans pentru prestarea serviciului respectiv.

*In situatii in care, din motive obiective, redactorii nu pot finaliza la termenul comunicat initial lucrarea (o anumita parte din lucrare), clientul va fi notificat cu privire la acest aspect prin intermediul email-ului si i se va comunica un nou termen cand ii va fi livrata lucrarea.*

Intrucat toate lucrarile redactate de echipa noastra sunt verificate antiplagiat in sursele de pe internet cu programul : Plagiarism Detector ( varianta cu licenta) inainte de a fi transmise clientilor (la cererea clientului,forma finala a lucrarii poate fi livrata impreuna cu raportul antiplagiat emis de programul de verificare), nu vom lua in considerare nicio acuzatie de plagiat inaintata de client, ca urmare a verificarii efectuate cu programele antiplagiat ce se gasesc si se utilizeaza in mod gratuit pe internet.

NU VOR FI PRELUATE IN VEDEREA FINALIZARII LUCRARILE COMANDATE IN ANII PRECEDENTI SI REDACTATE PARTIAL.

www.Licentelacerere.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Pentru a fi in deplina legalitate, documentele puse la dispozitie pot fi utilizate doar in urmatoarele moduri:ca sursa suplimentara de documentare,ca sursa de idei pentru activitati de cercetare ,ca si bibliografie.
Aceste documente nu pot fi prezentate de catre utilizatori drept lucrari proprii in fata unei comisii de examen.

5.Modalitatea de plată
Pentru serviciile oferite de site-ul nostru: www.Licentelacerere.ro,plata se efectuează prin transfer bancar în contul bancar deschis la Banca Transilvania: RO31BTRLRONCRT0278977501.Comanda va fi onorată imediat ce plata efectuată de client va fi confirmată în cont.
6.Dreptul de proprietate intelectuală
Denumirea, designul, logo-ul, însemnele grafice şi orice altă informaţie electronică disponibilă pe www.Licentelacerere.ro, sunt proprietatea Mircia Elena-Roxana PFA şi nu pot fi preluate, copiate sau utilizate, fără acordul scris al Mircia Elena-Roxana PFA.
Serviciile/produsele livrate către client sunt în concordanță cu regulile academice generale, iar drepturile de autor pentru aceste servicii /produse sunt și vor rămâne proprietatea www.Licentelacerere.ro.
Clientul/Utilizatorul înţelege şi acceptă că Mircia Elena-Roxana PFA nu îi furnizează / transferă drepturi de proprietate asupra materialelor electronice pentru care achiziţionează accesul sau asupra conţinutului acestor materiale.
Clientul înţelege şi acceptă că are obligaţia de a utiliza materialele transmise prin intermediul site-ului www.Licentelacerere.ro.şi informaţiile cuprinse în cadrul acestora doar în scop personal (pentru documentare și informare).În plus, se interzice cu desăvârșire copierea, reproducerea, transmiterea, publicarea, vânzarea parţială, integrală sau modificată a materialelor livrate și descărcate de pe site-ul www.Licentelacerere.ro sau a oricărei părţi ale acestora.
După încheierea colaborării cu clienții noștri și transmiterea documentelor solicitate , nu urmărim și nu ne asumăm responsabilitatea pentru modul în care acestea sunt utilizate de către client. Utilizatorii au dreptul să utilizeze oferta numai în scopuri legale.
Toţi Utilizatorii înţeleg şi acceptă că au obligaţia de a respecta drepturile de proprietate ale oricărei persoane (fizice sau juridice) conform Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
7.Politica de retur
www.Licentelacerere.ro permite accesul utilizatorilor la documente în format electronic,furnizate in format digital și care pot fi descărcate prin internet.
Potrivit art.16 al Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014, „sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele la distanță care au la bază furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat ca a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere.”
www.Licentelacerere.ro își rezervă dreptul de a refuza returnarea serviciilor oferite,în condițiile în care clientul a descărcat documentele expediate de catre www.Licentelacerere.ro pentru care a achiziționat serviciul de acces.
Clientul a luat cunoștință și a acceptat faptul că, prin download-ul documentului comandat:
- Se consideră încheiat și furnizat serviciul solicitat de client;
- Se consideră finalizat și executat contractul de prestări servicii la distanță;
- Clientul nu mai are dreptul de a solicita retragerea din contractul la distanță și nu mai poate solicita returul serviciului achizitionat.
8. Litigii
Orice litigiu apărut între Client/Utilizator și Mircia Elena-Roxana Persoană Fizică Autorizată va fi soluționat pe cale amiabila. În cazul in care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competente de la sediul Persoanei juridice prestatoare de servicii.
Între părti se aplică legislația în materia contractelor la distanță și a comerțului online.
9. Conciliere
În cazul în care întâmpinați probleme cu o comandă, vă rugam sa ne contactați la office@licentelacerere.ro, telefon 0744-115231.
Mircia Elena-Roxana PFA îşi rezerva dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul site-ului www.Licentelacerere.ro, precum şi Termenii și condițiile prezente, fără o notificare prealabilă.

Declaratia privind confidentialitatea datelor

Informatii privind protectia datelor
MIRCIA ELENA-ROXANA PFA, in calitate de administrator al site-ului www.Licentelacerere.ro, cunoaște importanța datelor dvs.personale și își ia angajamentul de a proteja confidențialitatea și securitatea acestora. Este esențial să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile referitoare la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de Utilizatori/Clienți ai site-ului www.Licentelacerere.ro , in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile prezentate în cele ce urmează.
Va rugăm sa citiți cu atenție Declarația de mai jos
Prezenta declaratie are aplicabilitate pentru toate dispozitivele utilizate in scopul accesarii site-ului www.Licentelacerere.ro, dispozitive de tip computer, telefoane mobile, tabletă, smart TV etc.
1.Date despre noi și site-ul nostru
Site-ul www.Licentelacerere.ro este proprietatea MIRCIA ELENA-ROXANA PFA, înregistrata la Registrul comertului sub nr. F27/864/2014, CUI 33799681, cu sediul în loc.Roman,jud.Neamț,str.Smirodava, bl.23A,ap.54, telefon 0744-115231,email: office@licentelacerere.ro.
Dacă ne veți contacta, vom păstra și prelucra informațiile oferite cu scopul de a răspunde solicitării dvs. Prelucrarea datelor în aceste condiții ne este permisă prin dispozițiile (articolul 6(1b) din Regulamentul (UE) 2016/679).
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Mircia Elena-Roxana PFA are obligația de a administra în conditii de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client/Utilizator.
Prelucrăm datele furnizate de dvs. numai în urma consimțământului acordat de dvs. pe site-ul nostru.
Datele dvs.personale sunt prelucrate conform articolului 6(1b) din Regulamentul (UE) 2016/679 in urmatoarele situații:
• Inițiați o comandă prin intermediul site-ului nostru. În acest caz ni se permite prelucrarea datelor dvs.pentru a putea îndeplini contractul respectiv;
• Efectuați o cerere de ofertă sau solicitați informații cu privire la produsele și serviciile prezentate pe site-ul nostru;
• prelucrăm datele dvs. atunci când avem un interes legitim în acest sens. În ceea ce priveste site-ul www.Licentelacerere.ro, interesul nostru legitim este să ne asigurăm că acesta vă ofera cea mai buna experienta de navigare si poate fi operat în siguranță, fără erori și defecte. Datele înregistrate în fisierele-jurnal (log-uri) ale site-ului deservesc acestui scop.
Permisiunile pe care le deținem și scopul în care le folosim sunt prezentate în secțiunea următoare, în cadrul căreia veți găsi detalii cu privire la modul in care datele dvs. sunt culese, prelucrate si utilizate pe site-ul www.Licentelacerere.ro.
Conform Articolului 8 (1) din din Regulamentul (UE) 2016/679, utilizatorii cu vârsta sub 16 ani ne pot transmite date cu caracter personal numai cu acordul unui parinte sau tutore legal.
Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri. Noi nu putem influența modul în care datele dvs. sunt prelucrate pe site-urile respective sau respectarea de către acestea a prevederilor privind protecția datelor. Va rugăm să țineți cont de orice informații privind Protecția Datelor furnizate pe site-urile respective.

2. Scopurile pentru care sunt colectate și prelucrate datele dvs.personale
MIRCIA ELENA-ROXANA PFA, in calitate de administrator al site-ului www.Licentelacerere.ro, colectează și prelucrează datele dvs.cu caracter personal în următoarele scopuri:
• Administrarea, îmbunătățirea și executarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.Licentelacerere.ro;
• Activități comerciale de vânzări, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări, cercetare / studii de piață, statistică;
• Reclamă, marketing și publicitate, activităti de promovare a produselor și serviciilor din portofoliul nostru;
• Activități de post-vânzare, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor / clienților privind evaluarea produselor și serviciilor oferite, evaluarea calității serviciilor de reparații și întreținere a produselor comercializate prin activitatea desfășurată în cadrul departamentului de mentenanță și reparații, efectuarea intervenției de service, înlocuiri de produse etc.
• In scop probatoriu în legătură cu activitățile de mai sus și de arhivare.
3. Prelucrarea datelor pe site
3.1. Date inregistrate in fisierele-jurnal (log-uri)
Din motive tehnice, de fiecare dată când browser-ul dvs. de internet accesează site-ul nostru, acesta va trimite automat informatii către serverul nostru de internet (respectiv date înregistrate în fișierele-jurnal – log-uri). Sunt păstrate de către noi o parte din aceste informatii in fisiere-jurnal (log-uri), cum ar fi:
• Data accesului
• Ora accesului
• URL-ul părții care inițiază conexiunea
• Fișierele accesate
• Volumul de date transferate
• Tipul și versiunea de browser
• Sistemul de operare
• Adresa IP (anonimizata)
Datele înregistrate în fișierele-jurnal (log-uri) nu includ date cu caracter personal. Ca regulă generala, noi analizăm doar datele înregistrate în fișierele jurnal pentru a corecta erorile în funcționarea site-ului nostru sau pentru a clarifica incidentele legate de securitate. Aceste date înregistrate în fișierele jurnal sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată.
Există situații în care este necesar să culegem informații personale suplimentare, precum și date înregistrate în fișierele jurnal, pentru a corecta erorile sau pentru a păstra dovezile legate de incidentele de securitate. În aceste cazuri, avem permisiunea de a prelucra datele înregistrate în fișierele jurnal potrivit legii (articolul 6(1f) din Regulamentul (UE) 2016/679). Aceste date vor fi șterse după ce eroarea a fost remediată sau incidentul de securitate a fost complet clarificat, sau dacă scopul inițial al prelucrării nu mai există din cauza altor factori. În cazul unui incident de securitate, vom transmite datele înregistrate în fișierele jurnal către autoritățile de anchetă de la caz la caz, în măsura în care este permis.
Păstrăm întotdeauna datele înregistrate în fișierele jurnal separat de alte date colectate în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

3.2. Newslettere
Site-ul nostru oferă opțiunea de abonare la newsletter. Abonarea la newsletter se realizează dacă deținătorul adresei de email a confirmat în mod expres acordul de a primi newsletter în formularele online existente pe site-ul nostru.
În cazul abonării la newsletterele noastre sunteti de acord cu trimiterea acestora către dvs., iar datele dvs. vor fi folosite doar pentru a vă trimite newslettere referitoare la produsele și serviciile www.Licentelacerere.ro. Avem permisiunea de a prelucra datele dumneavoastra în aceste condiții pe baza consimțământului dumneavoastră (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Puteți să vă retrageți consimtământul în orice moment. Link-ul corespunzător (de a vă retrage consimtământul în orice moment) este inclus în fiecare newsletter pe care vi-l trimitem. Vom consemna faptul că v-ați dezabonat de la buletinul informativ în baza noastră de date.
3.3. Cookie-uri
Utilizăm cookie-uri. Cookie-urile reprezintă fișiere-text de mici dimensiuni pe care le salvăm pe dispozitivul dvs. (computer, dispozitiv mobil, smart TV) atunci când accesați site-ul nostru. Aceste cookie-uri sunt trimise înapoi către noi la fiecare accesare ulterioară a site-ului nostru de către dvs. Cookie-urile nu pot accesa date din dispozitivul dvs., nu pot rula programe, nu pot conține sau transfera viruși. Cookie-urile pot fi doar citite de către serverul de web de unde provin.
Cookie-urile nu solicită date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și nu identifică personal utilizatorii de internet. Cookie-urile ajută la generarea unei experiențe de navigare adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.
Site-ul nostru poate fi vizualizat și fără cookie-uri. Browserele de internet sunt adesea configurate pentru a accepta cookie-uri. Pentru a impiedica browserul dumneavoastra de internet sa foloseasca cookie-uri, aveți opțiunea de:
– a refuza utilizarea cookie-urilor când accesați site-ul nostru utilizând modulul cookie (dacă este cazul)
– a dezactiva utilizarea cookie-urilor prin intermediul setărilor din browserul dvs. de internet. Funcția Ajutor din browserul dvs.vă poate ghida în dezactivarea și/sau ștergerea cookie-urilor din browserul dvs. de internet.
Va rugăm să aveți în vedere faptul că în urma dezactivării/ștergerii cookie-urilor, este posibil ca funcțiile individuale de pe site-ul nostru să nu mai funcționeze conform așteptărilor. Cookie-urile care pot fi necesare pentru anumite funcții de pe site-ul nostru sunt indicate mai jos. Mai mult, dezactivarea/ștergerea cookie-urilor va afecta numai browserul de internet utilizat în acest scop. Prin urmare, procesul de dezactivare/ștergere a cookie-urilor trebuie repetat corespunzator pentru orice alte browsere de internet. Cookie-urile pe care le folosim pentru funcții specifice, fără referire la persoane sunt:
– Cookie-uri care salvează anumite preferințe ale utilizatorilor (de exemplu setările de căutare sau de limbă), informații pentru a garanta redarea fără erori a conținutului video sau audio, anumite date introduse de utilizator (de exemplu conținutul coșului de cumpărături sau a unui formular online).
Cookie-uri pe care le utilizăm pentru funcții specifice, cu referire la persoane: cookie-uri cu rol în identificarea sau autentificarea utilizatorilor noștri.
Avem permisiunea de a prelucra datele în acest context cu consimțământul dvs. (articolul 6(1a) din Regulamentul (UE) 2016/679). Păstram aceste date până când cookie-ul respectiv expiră sau până este șters de dvs.

3.3.Clauza de integralitate

Prevederile contractului reprezinta in totalitate termenii aplicabili acestuia si nu exista elemente secundare asupra carora partile nu au convenit.

www.Licentelacerere.ro
Calitate Profesionalism Promptitudine